Veelgestelde vragen

Hieronder zie je de veelgestelde vragen. Heb je na het lezen van deze antwoorden nog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen.

Door wie is Gefeliciteerd.nl opgericht en waarom?

Gefeliciteerd.nl is een initiatief van Procurios. Procurios ontwikkelt multifunctionele software, onder andere voor goede doelen. Het bedrijf wil haar klanten nog verder ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en het werven van fondsen. Daarom is Procurios samen met Geef.nl Gefeliciteerd.nl begonnen. 

Gaat het hele bedrag van een donatie naar het goede doel?

Nee, we houden maximaal 8% van de donatie in om onze kosten te dekken. Gefeliciteerd.nl is een stichting, dus we maken geen winst. Het geld dat we inhouden op de donatie is alleen bedoeld om bijvoorbeeld de kosten van de transactie te dekken, de accountant te betalen en de site te hosten. 

Waarom zie ik op mijn bankafschrift 'GeefGratis' staan?

We werken samen met Geef.nl bij wie meer dan 3600 goede doelen in Nederland zijn aangesloten. Deze doelen kunnen gratis gebruik maken van internet diensten. Omdat Geef.nl al een financiële relatie heeft met al deze goede doelen, is het voor ons een logische en voordelige optie om hier gebruik van te maken. 

Gaat mijn donatie rechtstreeks naar het goede doel van mijn keuze?

Nee, de donaties komen eerst binnen op een daarvoor bedoelde rekening van Geef.nl. Geef.nl stort de donaties één keer per maand automatisch door aan het goede doel. 

Met welke betaalmethoden kan ik doneren?

Tijdens het doneren kun je kiezen voor de volgende betaalmethodes: iDeal en PayPal.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Doneer je via Gefeliciteerd.nl aan een goed doel, dan kun je tijdens het doneren aangeven dat jouw gegevens gedeeld mogen worden met het goede doel waaraan je doneert. Anders geven wij je naam, adres en e-mailadres niet door aan het goede doel. 

Geef je een feest en gebruik je Gefeliciteerd.nl om donaties binnen te halen voor een goed doel, dan worden je gegevens mogelijk gedeeld met het goede doel. 

Kan ik veilig doneren?

Ja, de donatiepagina is beveiligd met SSL. Dit betekent dat je gegevens versleuteld worden verstuurd. Mocht iemand de gegevens onderscheppen, dan kan diegene ze niet lezen. Ook weet je met een SSL certificaat zeker dat je je gegevens veilig verstuurd aan Gefeliciteerd.nl en Geef.nl.

Blijft de persoonlijke url die ik aanmaak voor mijn feest altijd van mij?

Nee, de url die je aanmaakt op de feestpagina wordt niet jouw bezit. De url blijft eigendom van Gefeliciteerd.nl. Deze url vervalt een maand na de datum van je feest. Daarna is je feestpagina natuurlijk wel te bereiken, maar dan via de overzichtspagina van feesten in je account.